Servicii IT

Audit IT

Oferim solutii si abonamente IT complet personalizate si adaptate nevoilor identificate, este important sa demaram orice parteneriat evaluand intai infrastructura IT, resursele si operatiunile specifice.

Mai mult

Consultanta IT

Prin consultanta IT oferim suport informational de specialitate companiilor. Consultanta IT contribuie semnificativ la obtinerea unui avantaj competitiv prin identificarea celor mai adecvate solutii de exploatare a infrastructurii IT si valorificarea noilor tehnologii.

Mai mult

Dezvoltare Web

Te pregatesti de lansarea unui nou site? Iti oferim suport in toate etapele proiectului; de la site-uri de prezentare, la aplicatii web cu o comlexitate ridicata, livram cele mai bune solutii adaptate cerintelor tale.

Mai mult

Externalizare IT

Oferim Externalizare IT profesionala pentru companiile din care doresc sa se elibereze de problemele care pot aparea la nivelul infrastructurii si departamentului IT si, astfel, sa isi poata concentra eforturile pe directiile principale ale business-ului.

Mai mult

Mentenanta IT

Mentenanta IT hardware si software consta in inspectarea frecventa a echipamentelor it in scopul prevenirii situatiilor de nefunctionare a acestora, intretinerii, remedierii defectelor constatate, inlocuirii consumabilelor atunci cand este necesar s.a.

Mai mult

Retelistica

Proiectam infrastructuri de retele de internet atat LAN, cat si wireless. Oferim servicii de administrare si mentenanta cu timpi de interventie foarte mici. Asiguram buna functionare a retelei si a dispozitivelor interconectate prin aceasta.

Mai mult

Service IT

Prin activitatea noastra de service calculatoare, asiguram functionarea optima a echipamentelor IT si utilizarea eficienta a resurselor IT de catre angajatii companiei.

Mai mult

Single Point of Contact

Single Point of Contact este un serviciu prin care preluam de la client intreaga responsabilitate de a identifica si incheia contracte cu noi furnizori IT&C. Prin urmare, veti beneficiati intotdeauna de garantia celei mai bune alegeri facute, de obtinerea unor preturi avantajoase si de produse si servicii de calitate.

Mai mult

Suport IT

Oferim suport IT de specialitate companiilor din cele mai variate sectoare de activitate. Functionam ca un departament IT externalizat pentru companiile client si le acordam acestora suportul IT necesar pentru desfasurarea in bune conditii a activitatii, fara grija problemelor tehnice.

Mai mult