Va oferim urmatoarele servicii IT la cele mai mici preturi !!!

Oferim solutii si abonamente IT complet personalizate si adaptate nevoilor identificate, este important sa demaram orice parteneriat evaluand intai infrastructura IT, resursele si operatiunile specifice.  


Prin consultanta IT oferim suport informational de specialitate companiilor. Consultanta IT contribuie semnificativ la obtinerea unui avantaj competitiv prin identificarea celor mai adecvate solutii de exploatare a infrastructurii IT si valorificarea noilor tehnologii.  
Oferim Externalizare IT profesionala pentru companiile din care doresc sa se elibereze de problemele care pot aparea la nivelul infrastructurii si departamentului IT si, astfel, sa isi poata concentra eforturile pe directiile principale ale business-ului.  
Mentenanta IT hardware si software consta in inspectarea frecventa a echipamentelor IT in scopul prevenirii situatiilor de nefunctionare a acestora, intretinerii, remedierii defectelor constatate, inlocuirii consumabilelor atunci cand este necesar s.a.  
Prin activitatea noastra de service calculatoare, asiguram functionarea optima a echipamentelor IT si utilizarea eficienta a resurselor IT de catre angajatii companiei.  Oferim suport IT de specialitate companiilor din cele mai variate sectoare de activitate. Functionam ca un departament IT externalizat pentru companiile client si le acordam acestora suportul IT necesar pentru desfasurarea in bune conditii a activitatii, fara grija problemelor tehnice.