CE ESTE AUDITUL IT?

Procesul de audit IT desfasurat de noi incepe prin inventarierea tuturor echipamentelor IT folosite de compania ta, continua cu inregistrarea tuturor furnizorilor IT si apoi cu analiza complexa a punctelor forte si slabiciunilor, a oportunitatilor si amenintarilor la care este supusa structura IT actuala.

Astfel, vom putea sa iti propunem cele mai eficiente solutii de optimizare operationala si chiar de reducere a costurilor, vom intelege exact de ce anume ai nevoie si vom livra solutiile care sa va ajute cu adevarat.

SOLICITA UN  AUDIT IT !

Suntem increzatori ca, odata ce vom lucra impreuna, te vom convinge de valoarea adaugata pe care o aducem, iar auditul IT este cea mai reprezentativa carte de vizita pe care am putea sa o inmanam. De aceea, poti beneficia de acest serviciu GRATUIT.

Vor aloca cateva zile de lucru pentru a evalua structura ta IT iar la sfarsitul acestei perioade vei primi un raport, cu recomandari actionabile. Odata cu incheierea unui abonament de servicii IT- daca vei dori asta- sugestiilor noastre vor putea fi implementate si te vei bucura de rezultatele lor.

Open chat
1
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta astazi?