Consultanta IT

Prin consultanta IT oferim suport informational de specialitate companiilor. Consultanta IT contribuie semnificativ la obtinerea unui avantaj competitiv prin identificarea celor mai adecvate solutii de exploatare a infrastructurii IT si valorificarea noilor tehnologii.

Oferim clientilor acces atat la solutii tip open source cat si licentiate, in functie de solicitarile primite, de bugetul alocat si de gradul in care solutia respectiva corespunde nevoilor beneficiarului. Pentru a satisface nevoile specifice fiecarui client in parte, putem propune atat solutii de tip open source cat si solutii licentiate.

Suntem la curent cu cele mai noi tehnologii IT si solutii prin care va puteti optimiza costurile, imbunatati eficienta si rezultatele activitatii. Optimizarea aspectelor de natura IT, vor favoriza reducerea costurilor generale, in conditiile cresterii operativitatii. Alegand serviciul nostru de consultanta IT veti fi asigurat de accesul la cele mai noi si mai performante solutii hardware si software raportate la nivelul bugetului dvs.

Open chat
1
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta astazi?