Service IT

Un contract de Service IT cu noi permite fiecarui angajat din compania dvs. sa beneficieze de know-how-ul unui de profesionist IT si sa nu mai fie nevoit sa se concentreze pe problemele tehnice care pot aparea in operarea calculatorului sau la nivelul echipamentelor IT.

Sistemul de operare va avetizeaza de aparitia unei probleme?

Imprimanta sau serverul s-au defectat?

Intampinati dificultati in utilizarea anumitor programe sau aplicatii software?

Daca va confruntati cu probleme de acest gen, va recomandam sa luati legatura cu noi pentru a gasi cea mai avantajoasa solutie de rezolvare a acestora. Preturile unui abonament de service calculatoare incep de la 150 Lei/Luna si, in plus, orice abonament poate fi personalizat pentru a corespunde perfect atat nevoilor cat si bugetului alocat activitatilor IT.


AVANTAJELE UNUI ABONAMENT DE SERVICE CALCULATOARE

  • optimizarea timpului de lucru al angajatilor prin eliminarea timpilor morti si functionarea optima a echipamentelor;
  • cresterea productivitatii;
  • beneficiati de o paleta larga de activitati de suport si service calculatoare: diagnoza, consultanta, mentenanta, reparatii s.a.;
  • in functie de natura problemei semnalata, interventiile se pot efectua remote, prin conectarea unui tehnician la calculatorul dvs. pentru rezolvarea problemei, telefonic sau prin deplasarea tehnicianului in locatia dvs. In fiecare dintre cazuri, se vor lua masurile necesare pentru minimizarea timpului de interventie
  • prin externalizarea activitatii IT catre noi costurile IT-ului se reduc la o fractiune in comparatie cu gestionarea in sistem propriu a calculatoarelor, echipamentelor si retelei de calculatoare;
  • disponibilitate prelungita si personal dedicat, gata oricand sa raspunda fiecarei solicitati intr-o maniera placuta si profesionista.

IN CE CONSTA ACTIVITATEA NOASTRA DE SERVICE CALCULATOARE?

Serviciile noastre constau in acordarea de suport tehnic de specialitate pe baza solicitarilor dvs. exprimate sau stipulate intr-un contract de service calculatoare. Remedierea incidentelor se poate face, in functie de caracteristicile acestora, remote (la distanta), telefonic sau prin deplasarea in locatia clientului.

Service-ul nostru de calculatoare se ocupa de:

  • software: instalare/dezinstalare programe, asistenta software, optimizari, devirusari, dezinstalari, remediere bug-uri s.a.
  • hardware: prelungirea duratei de functionare a echipamentelor (imprimante, statii de lucru, servere s.a.) prin monitorizarea periodica a acestora si asigurarea  functionarii acestora la parametrii optimi. In cazul defectiunilor ne asumam obligatia de a prelua echipamentul defect si repararea acestuia. Pentru situatiile in care reparatia nu este posibila sau nu este indicata, va putem acorda asistenta in achizitionarea unui echipament de schimb care sa corespunda cerintelor si bugetului dvs.
Open chat
1
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta astazi?