Audit IT


Procesul de audit IT desfasurat de noi incepe prin inventarierea tuturor echipamentelor IT folosite de compania ta, continua cu inregistrarea tuturor furnizorilor IT si apoi cu analiza complexa a punctelor forte si slabiciunilor, a oportunitatilor si amenintarilor la care este supusa structura IT actuala.

Consultanta IT

Prin consultanta IT oferim suport informational de specialitate companiilor. Consultanta IT contribuie semnificativ la obtinerea unui avantaj competitiv prin identificarea celor mai adecvate solutii de exploatare a infrastructurii IT si valorificarea noilor tehnologii.

Externalizare IT

Incheind un contract de externalizare it cu noi, beneficiati de reducerea costurilor IT si, in acelasi timp, capatati un control total, previzibil si transparent asupra acestora.

Mentenanta IT

Mentenanta IT hardware si software consta in inspectarea frecventa a echipamentelor IT in scopul prevenirii situatiilor de nefunctionare a acestora, intretinerii, remedierii defectelor constatate, inlocuirii consumabilelor atunci cand este necesar s.a.

Service IT

Prin activitatea noastra de service calculatoare, asiguram functionarea optima a echipamentelor IT si utilizarea eficienta a resurselor IT de catre angajatii companiei.  

Suport IT

Oferim suport IT de specialitate companiilor din cele mai variate sectoare de activitate. Functionam ca un departament IT externalizat pentru companiile client si le acordam acestora suportul IT necesar pentru desfasurarea in bune conditii a activitatii, fara grija problemelor tehnice.  

Open chat
1
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta astazi?