Single Point of Contact

Single Point of Contact este un serviciu prin care preluam de la client intreaga responsabilitate de a identifica si incheia contracte cu noi furnizori IT&C. Prin urmare, veti beneficiati intotdeauna de garantia celei mai bune alegeri facute, de obtinerea unor preturi avantajoase si de produse si servicii de calitate.  

AVANTAJE  

Nimeni nu stie mai bine decat dvs. cat de complicat este sa conduceti o afacere. Nu este suficient doar sa faceti ceea ce stiti dvs. mai bine, sau sa vindeti serviciile si produsele pe care le oferiti, ci mai sunt o multime de lucruri administrative pe care trebuie sa le urmariti. Daca la asta mai adaugam si toti furnizorii cu care tineti legatura (telefonie, internet, gazduire web, dezvoltare aplicatii, depanari hardware/software si multi altii), numai ca sa negociati contractul cu ei va consuma mult timp, ce sa mai zicem daca pentru fiecare serviciu, o data la 3/6 luni, cautati minim 3 alte oferte competitive pe piata, sa va asigurati ca in continuare lucrati cu cel mai avantajos furnizor pentru compania dumneavoastra.

CUM FUNCTIONEAZA?  

In urma solicitarii dvs., vom identifica pe piata, oferta cea mai avantajoasa sub aspectul raportului calitate/pret.
Firmei noastre ii va fi pus la dispozitie serviciul respectiv urmand ca acesta sa fie in continuare livrat catre dvs. Vom, monitoriza in permanenta calitatea serviciului pentru a corespunde nivelului de calitate stabilit contractual.
Economisiti astfel, timp si bani nemaifiind nevoie sa identificati noi furnizori, sa purtati discutii interminabile cu acestia, sa cautati responsabili pentru probleme care v-au afectat in vreun fel activitatea.

CUM PUTETI BENEFICIA DE SERVICIU?

Nimic mai simplu si mai comod. Contactati-ne utilizand una dintre metodele de comunicare existente pe site si veti beneficia de o oferta personalizata si adaptata cerintelor dvs.

Open chat
1
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta astazi?